Ympäristöt 2022

Ympäristötoimittajien vuosittain ilmestyvä Ympäristöt-julkaisu sisältää yhdistyksen jäsenten sekä julkaisuun ilmoituksia laittaneiden sidosryhmien yhteystiedot. Julkaisua jaetaan paitsi jäsenille ja mukana oleville tahoille, myös muille ympäristöasioiden parissa työskenteleville toimittajille ja viestijöille sekä sidosryhmille yhdistyksen vierailujen yhteydessä.

Ympäristöt sisältää myös Ympäristötoimittajien jäsenten kirjoittamia ja kuvaamia artikkeleita, jotka käsittelevät ajankohtaisia ympäristöaiheita sekä Suomesta että ulkomailta.

Aikaisemmin on pureuduttu muun muassa Huippuvuorten, Singaporen ja Romanian ympäristöasioihin, ympäristökasvatukseen, Viron suurpetoihin sekä I.K. Inhan valokuvausmatkoihin Raja-Karjalaan. Ympäristöt 2021 sisälsi laajan katsauksen ympäristöjournalismin maailmaan: Millaisia onnistumisia ja epäonnistumisia on koettu uutisoitaessa ilmastonmuutoksesta ja luontokadosta ja miten aiheisiin kannattaisi pureutua jatkossa? Värikkäänä kuvituksena toimivat Ympäristöjournalismin päivillä palkitun Seppo Leinosen piirrokset.

Kevään alussa ilmestyvä Ympäristöt 2022 tulee sisältämään artikkelit muun muassa Glasgow´n ilmastokokouksesta, Dubain EXPO:sta sekä Helsingissä pidetystä Ympäristöjournalismin päivästä.

Ympäristöt 2022 -julkaisua jaetaan myös digitaalisena sekä kotisivujen kautta. Esimerkkinä tulevasta linkki vielä rakenteluvaiheessa olevaan nettijulkaisuun (mallina Ympäristöt 2020):  https://ymparistot.wordpress.com/

Lisätietoja: Pekka Virtanen (pekka.virtanen(at)hotmail.fi) / 044-3476126.

ymparistohakemisto2009 ymparistohakemisto2010 ymparistohakemisto2011 ymparistohakemisto2012 YMPÄRISTÖ 2015_etukansi.indd ymparistohakemisto2014 ymparistohakemisto2013 YMPÄRISTÖ 2016_etukansi _final.indd